Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ДРАГИША СИМОНОВИЋ И НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НА ЧЕЛУ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Досадашњи председник Спортског савеза града Зајечара, Драгиша Симоновић, добио је поверење чланова за нови четворогодишњи мандат.

Једногласно, гласовима свих присутних делегата, који су представљали двадесет једну чланицу Савеза, на изборној Скупштини Спортског савеза града Зајечара, одржаној 26. децембра у великој сали Градске управе Зајечар, професор физичког васпитања Симоновић добио је прилику да заједно са својим тимом настави започето у претходном периоду.

Поред избора председника и чланова управног и надзорног одбора, усвојени су и Извештај о раду и Извештај Надзорног одбора за 2022.годину, као и Програм рада и финансијски план Спортског савеза града Зајечара за 2024. годину.

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић поручио је да је Спортски савез града Зајечара један од 10 најбољих територијалних савеза у нашој земљи и да као такав има пуну подршку кровне организације српског спорта.

„Бројне акције које смо реализовали у минулом периоду, од Сеоских игара чији је Спортски савез града Зајечара део од самог почетка, затим „Мали сајам спорта“, бесплатне рекреације за жене „Буди здрава – вежбај са нама“, говоре у прилог и више него успешне сарадње, а сигуран сам да ћемо истим путем наставити и у наредним годинама“, подвукао је Маринковић.

Помоћник градоначелика Зајечара за спорт и омладину Милан Станковић истакао је да град и Савез морају заједно да наставе да раде на добробит зајечарског спорта, истичући важност улоге коју територијални савез има за сваку локалну самоуправу.

Нови стари председник Драгиша Симоновић захвалио се свим делегатима на подршци и истакао велику захвалност Спортском савезу Србије на посети и великој помоћи минулих година.Такође, у десетоминутном излагању представио је све оно што је тим на чијем је челу остварио у претходном мандату.

Спортски савез Србије представљали су генерални секретар Горан Маринковић и пр Марина Јовичић. За њих је током дана приређен пријем најпре у просторијама Спортског савеза града Зајечара, затим у Градској управи, да би касније у друштву помоћника градоначелника Станковића, генералног секретара зајечарског спортског савеза Игора Божиновића и председника Симоновића, обишли и новоизграђени фудбалски стадион „Краљевица“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *