Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

ДЕФАНЗИВАЦ ПАРТИЗАНА НА ПУТУ ЗА ИТАЛИЈУ?

Подели

Чини се да после затишја, крећу „врући“ дани и на црно-белој страни Топчидерског брда. Наиме, након доласка штопера Макија Бањака из љубљанске Олимпије, на ред долазе и одласци из Партизана.

Према наводима београдских медија, поуздани дефанзивац српског вицешампиона Немања Милетић на прагу је потписа за новог италијанског прволигаша Кротоне, коме је понуђен путем неких менаџерских агенција.

Нема сумње да је искусном 29-годишњем десном беку црно-белих, по потреби и штоперу, ово последња прилика да направи уносан инострани уговор, али исто тако је сигурно да би одлазак играча чијим је поготком Партизан минуле сезоне у Молдеу обезбедио европску јесен, оставио велику рупу у одбрани српског вицешампиона.

Поред Милетића, за кога се помиње сума у распону од 800 хиљада до 1,5 милиона евра и који због свега урађеног у минулом периоду, има дозволу за одлазак, интересовања има за млађаног Филипа Стевановића и нападача Умара Садика.

Да ли ће неко од њих, поред Милетића, напустити редове Партизана у току лета, сазнаћемо највероватније по завршетку евро квалификација, пошто је прелазни рок у већини земаља ове сезоне продужен и трајаће до 5. октобра. 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *