Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ДЕБИ АЛЕКСАНДРА МИЛИВОЈЕВИЋА НА ПРОФИ СЦЕНИ, ЗАЈЕЧАРСКИ КИК-БОКСЕР ПОРАЖЕН ОДЛУКОМ СУДИЈА НА „МЕГДАНУ“

Подели

Сјајна сезона је иза зајечарског кик-боксера и члана КБК „Фајт тим 019“ Александра Миливојевића. Одличне борбе током читаве године обележени су вицешампионском титулом на Првенству Србије у Београду, као и златном медаљом на Првенству Југоисточне Србије у боксу, у коме се први пут обробао ове сезоне као члан Бокс академије „Зајечар“.

Круна свега био је наступ на великој сцени, највећој могућој у нашој земљи традиционалном „Мегдан“ турниру, који је у недељу 13. јуна одржан у Шапцу. Зајечарски кик-боксер Александар Миливојевић поражен је на професионалном дебију од знатно искуснијег борца Игора Нистора из новосадског „Warrior Gym-a“ на поене. Биле су то одличне три рунде у категорији кик-боксера до 86,5 килограма, у којима је Миливојевић одлично парирао и доказао да ће имати да покаже и у професионалном рингу. На крају победа је судијском одлуком припала Нистору, али зајечарски борац нема разлога за незадовољство.

Megdan Fighting“ једна је од најјачих организација мешовитих борилачких вештина у региону, која годинама са успехом организује турнире у Србији, а на челу се налази Алекса Балашевић, син преминулог легендарног кантаутора Ђорђа Балашевића. Тако је овог пута након новосадског „Спенса“ и београдске „Арене“, Шабац био домаћин борби на отвореном, а публика је имала прилику да поздрави и веома познатог УФЦ борца Антонија „Bigfoot“ Силву, који је поражен прекидом од Поругалца Квентина Домингоса у једној од укупно девет борби на 9. „Мегдану“.

Тако да је и сам позив на једну овакву манифестацију на којој су се у својству специјалних гостију и судија пре неколико година нашли и такве ММА и К1 легенде попут Питера Аертса и Ернеста Хуста, велики подстек за даљи напредак и пробој на великој сцени Александра Миливојевића. Зајечарски борац је имао велику подршку у виду тренера из Кик-бокс клуба „Фајт тим 019“ Бобана Стојановића и Николе Миленковића.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *