Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ЗАЈЕЧАРСКИ КИК БОКС КЛУБ „ФАЈТ ТИМ 019“ У БУГАРСКОЈ

Подели

Упорност и предан рад дају резултате, а када се на то додају и одлични услови за рад, онда успеси не изостају. Управо то је случај са Кик бокс клубом „Фајт тим 019“ из Зајечара, који у последње две године ниже сјајне резултате са млађим категоријама. Разлог у томе лежи како у тренерском раду, тако и чињеници да су један од ретких клубова у Србији који има сопствену салу за тренинге.

Нови одличан резултат остварен је минулог викенда у Бугарској, где су чланови зајечарског кик бокс клуба наступили на 5. Интернационалном турниру одржаном од 10. до 12. јуна у Kозлодују. Тренер и председник КБК „Фајт тим 019“ Никола Миленковић у категорији сениора до до 71кг у  два меча забележио је две победе, па кући носи злато и победнички пехар.

А знатно више разлога за задовољство и срећу имао је због учинка његових ученика, који су наступили у конкуренцији пионира:

Лука Николић (до 45кг) злато, Стеван Вученић (до 33кг) бронза, Немања Алексић (до 36кг) бронза.

„Велико признање граду и клубу на учешћу. Врхунска организација и коректна публика која нас је бодрила иако смо гости, са изузетком једне судијске неправде у борби Немање Алексића. Настављамо даље са тренинзима, биће једна кратка летња пауза, па идемо по нове тријумфе и победе“, истакао је први човек КБК „Фајт тим 019“ Никола Миленковић за „Глас спорта“. 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *