Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ПАУЕРЛИФТИНГ И БОДИ БИЛДИНГ КЛУБ „КЊАЖЕВАЦ“ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ

Подели

Нови сјајан резултат ПБССК „Књажевац“, чији чланови настављају са одличним резултатима на  такмичењима широм Србије и региона. Државно Првенство у пауерлифтингу за сениоре и сениорке одржано је 25. маја у Спортском центру Раковица, где су Књажевчани освојили три златне и једну бронзану медаљу.

За Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб “Kњажевац” наступило је укупно 8 такмичара у јакој конкуренцији, а „Глас спорта“ доноси комплетан преглед њиховог учешћа:

У категорији жена у пауерлифтингу без опреме (класик) наступиле су четири такмичарке:

Исидора Лековић у категорији до 57 килограма – бронзана медаља

Маја Kатанић у категорији до 63кг. – четврто место

Бојана Спасојевић у категорији до 63кг. – шесто место

Ивана Живковић у категорији преко 84 килограма – четврто место.

У категорији мушкараца у пауерлифтингу са опремом наступила су тројица такмичара који су се окитили златним медаљама и то:

Александар Живковић у категорији до 120кг., Стефан Илић у категорији до 93кг. и Денис Алексић у категорији до 83 килограма. У пауерлифтингу без опреме (класик) наступио је Маријан Ђорђевић у категорији до 74 килограма где је освојио 5. место.

Одлазак на ово првенство омогућили су локална самоуправа и Спортски Савез Kњажевца, навели су за „Глас спорта“ одговорни у Пауерлифтинг и бодибилдинг спортском клубу “Kњажевац”.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *