Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

БУДУЋНОСТ ТИМОЧКОГ ТЕНИСА У КЊАЖЕВЦУ – ЗАЈЕЧАРЦИМА 10 МЕДАЉА

Подели

Тениски клуб „Магнет“ организовао је традиционални тениски турнир у част Дана општине Kњажевац. Надметали су се девојчице и дечаци до 12 година, као и они нешто старији у јуниорској конкуренцији, а у питању је био турнир из категорије црвени ниво Тениског савеза Региона источне Србије. 

„Одлична организација, леп тенис и много добрих поена виђени су на тениским теренима у Kњажевцу. Велика захвалност пријатељима из ТК „Магнет“ на дугогодишњој сарадњи и пријатељству, које је осведочено са много успешно организованих заједничких турнира“, истакао је први човек Тениског клуба „АС Тимок“ Дарио Петковић.

Зајечарци су и овог пута били сјајни у Књажевцу, где су тенисери „АС Тимока“ освојили чак 5 пехара, а уз још пет медаља, показали сав таленат којим располажу у млађим категоријама.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *