Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА“ – БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

“Буди здрава – вежбај са нама”, aкција бесплатне рекреације за жене Спортског савеза Србије, ушла је у трећи месец рада у Зајечару. Тренинге воде Тамара Николић и Љиљана Субић, лиценцирани фитнес тренери, које су успешно прошле обуку у оквиру акције „српске куће спорта“.

Комплетан пројекат Спортског савеза Србије реализује се у граду на Тимоку преко Спортског савеза града Зајечара, уз строго поштовање свих прописаних мера кризног штаба и министарства здравља.

Термини су стандардни субота од 17 и недеља од 13 сати у Фитнес центру “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици. Рекреација је потпуно бесплатна, занимљива и континуирана, па су тако у Зајечару тренинзи кренули још средином септембра на Поповој плажи, где су се и одржавали док су временске прилике дозвољавале, истичу инструкторке Николић и Субић у разговору за „Глас спорта“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *