Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ У ПЕТАК 19. ЈАНУАРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Богојављенско пливање за часни крст биће организовано на Поповој плажи у Зајечару у петак 19. јануара, одлука је Организационог одбора града Зајечара, којом је утврђен и комплетан програм свечаности. Традиционална манифестација, која ће 11. пут бити одржана у граду на Тимоку, почиње у 8 сати у Саборној цркви у Зајечару где ће бити одржана света архијерејска литургија. 

Затим је по распореду водоосвећење у порти зајечарске цркве од 10 часова, док ће свечана литија до Попове плаже кренути у 11 сати, када ће почети и свечаност поводом 11. пливања за Часни крст.

Пријављивање пливача могуће је до четвртка 18. јануара до 12 сати у просторијама Градске управе Зајечар. За лично пријављивање од докумената је потребна само лична карта, а пријаве се могу поднети у Градској управи Зајечар, контакт особа је Катарина Мартић. Право учешћа имају само пунолетне особе, а такмичиће се сви пливачи који добију потврду лекара о психо-физичкој спремности. Електронску пријаву за учешће могуће је попунити и на сајту Градске управе Зајечар, www.zajecar.info.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *