ЗАВРШЕН ПРВИ ОДБОЈКАШКИ МЕМОРИЈАЛ „ДРАГАН КУЗМАНОВСКИ КУЗА“, ПЕХАРИ ТОПЛИЧАНИНУ И ТИМОКУ

Share

Први меморијални турнир „Драган Kузмановски Kуза“ одржан је минулог викенда у хали спортова на Краљевици. На такмичењу у част дугогодишњег тренера женске екипе Тимока, кадетске репрезентације Југославије и универзитетске репрезентације Београда, учествовале су екипе  Пирота, Топличанина, Мајданпека, „Винера“, Зајечара, ОК „Волејбортим“ и домаћег Тимока.

Меморијал су свечано отворили новинар Давор Марушић и Сања Kузмановски, ћерка Драгана Kузмановског, који су изразили велику захвалност Одбојкашком клубу „Тимок“ на идеји и истакли задовољство што ће на овај начин предан одбојкашки рад Драгана Кузмановског наставити да живи кроз реализацију овог турнира.

Прво место у конкуренцији млађих пионирки освојио је ЖОK „Топличанин“ из Прокупља, друго место припало је ОK „Винер“ из Бора, док је 3. место заузео ОK „Тимок“ из Зајечара. Најбољи у конкуренцији одбојкаша били су млађи пионири зајечарског „Тимока“.

фото: Милена Илић

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.