ВЕЛИКО ФИНАЛЕ ТУРНИРА „ДОЂИ НА БАСКЕТ“, НА ПРОГРАМУ МЕЧЕВИ ЗА ТИТУЛУ И ПЛАСМАН

Share

Пет дана врхунског баскета, много сјајних и ефектних потеза и више од 50 утакмица обележили су 7. традиционални турнир „Дођи на баскет“ у зајечарском насељу „Кључ III“. Узбуђења није мањкало ни у среду 10. августа, када су на ред дошле и прве елиминационе борбе, а на терену у Котлујевцу остали су само најбољи у конкуренцијама пионира, кадета и сениора.

Последњег дана турнира у четвртак 11. августа програм почиње од 19 сати, а на распореду су следеће утакмице на турниру који заједничким снагама организују Спортски савез града Зајечара и омладина зајечарског насеља „Кључ“, уз покровитељство града Зајечара.

Све у свему, више је него довољно разлога за публику да поново испуни трибине терена у Котлујевцу, а организатори су се потрудили да се у програму нађе за свакога по нешто, па ће тако специјални гост великог финала турнира „Дођи на баскет“ бити реп и хип-хоп музичар „Fox“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.