ТУРНИР У МИНИ РУКОМЕТУ У КЊАЖЕВЦУ ОКУПИО ВИШЕ ОД 300 МАЛИХ РУКОМЕТАША

Share

Рукометни клуб „Књажевац“ организовао је у недељу 22. маја турнир у мини рукомету „Књажевац 2022“. Више од 20 екипа у мушкој и женској конкуренцији са више од 300 деце показало је своје умеће на терену хале „Каплар“, који је посебно за намену мини рукомета, био подељен на два дела, тако да су сви посетиоци могли да уживају у утакмицама малих рукометних мајстора.

Специјални гост турнира био је легендарни рукометаш Ратко Николић, иначе директор репрезентације Србије, који је похвалио рад РК „Књажевац“ на промоцији и развоју овог некада трофејног спорта.

Поред домаћина Књажевца, наступиле су и млађе селекције клубова из Врања, Нишке Бање, Јагодине, Зајечара, Бора, Бољевца, Кладова, Неготина, Мајданпека, Беле Паланке, Ћићевца и Брестовца.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.