ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ГРЉАН 2022“ У ЧЕТВРТАК 18. АВГУСТА У НАЈВЕЋЕМ ЗАЈЕЧАРСКОМ СЕЛУ

Share

Традиционални Светоилијски турнир у малом фудбалу на програму је 18. августа у Грљану.  Пријава екипа могућа је на лицу места у периоду до 17 сати у дворишту основне школе „Владислав Петковић Дис“, где ће бити и одржана ова спортско-рекреативна манифестација.

Организатори турнира су Спортски савез града Зајечара и Месна заједница Грљан, чија омладина из године у годину на најбољи могући начин репрезентује највеће зајечарско село и владајући је четвороструки шампион Сеоских игара у Зајечару и освајач 3. места на Државном такмичењу Спортског савеза Србије 2021. године.

Турнир је на програму нешто касније него претходних година, али битно је да традиција буде испоштована на прави начин. Организатори су спремили вредне новчане награде за најуспешније екипе, „Глас спорта“ известиће наравно и са овог надметања, где котизација за учешће износи 2000 динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.