ТРАДИЦИОНАЛНИ МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР “ЗАЈЕЧАР 2021” ЗА ВИКЕНД НА КРАЉЕВИЦИ

Share

Градски стадион на Краљевици угостиће предстојећег викенда више од 60 екипа у шест узрасних категорија, а Зајечарци ће на делу моћи да виде и најталентованије полазнике школа фудбалских клубова из Србије и Македоније.

Традиционални 5. Међународни фудбалски турнир „Зајечар 2021“ на програму је у суботу 26. и недељу 27. јуна на Краљевици, а нема сумње да ће на помоћне терене градског стадиона у Зајечару истрчати и нека имена за која ћемо у будућности тек чути.

Организатор 5. Међународног фудбалског турнира „Зајечар 2021“ је Фудбалски клуб „Тимок 1919“ уз покровитељство града Зајечара. Првог дана на програму ће бити утакмице малих фудбалера рођених  2009.,2011. и 2013. године, док ће другог дана своје мечеве играти генерације 2010., 2012. и 2014.

Међу пријављеним екипама су Фудбалски клуб „Партизан“, „Јагодина“, „Хајдук Вељко“, „Каблови“, ОФК „Бродоремонт“, „Будућност“, „Национал“, Школа фудбала „Попај“, гости из Македоније и сада већ традиционално, Школа фудбала „28. јун“ из Грачанице.

Чланови Школе фудбала “Тимок 1919” имали су одличну увертиру за предстојеће изазове, пошто су минулог викенда наступили на “Драган Манце Купу” у Београду, који је организовао ФК Партизан, а на коме су наступиле најбоље екипе из Србије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.