ТЕНИСЕРИ ЗАЈЕЧАРСКОГ „АС ТИМОКА“ НАСТАВЉАЈУ СА ОДЛИЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА

Share

Тениски клуб „АС Тимок“ сјајним турниром на Поповој плажи закључио је летњу сезону поново се потврдио као одличан домаћин, али и истакао јаку омладинску школу тениса.Тениски турнир ОП Зајечара „Serbia Grand Prix“ за дечаке и девојчице до 14 година из календара Тениског савеза источне Србије окупио је велики број такмичара из Ниша, Прокупља, Бора,Ћуприје и домаћина Зајечара.

Јанко Младеновић, члан „АС Тимока“ који је минуле недеље награђен за постигнуте резултате и од стране града Зајечара, на доминантан је начин са све четири победе освојио пехар за прво место. Страхиња Тричковић, још један велики таленат и нада зајечарског клуба, иако је наступао са старијим дечацима успео да оствари две победе и освоји бронзано одличје.

Даница Марјановић из Ниша одличним издањем са четири тријумфа у низу освојила је 1. место у конкуренцији девојчица.

„Виђен је одличан тенис за овај ниво такмичења, а Тениски клуб „АС Тимок“ наставља сезону са још бољим тренинзима, припремајући играче за још веће успехе, а такође врши упис нових полазника у бесплатну школу тениса“, поручио је тренер и председник зајечарског клуба Дарио Петковић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.