СТОНОТЕНИСКИ ТУРНИР „БОЉЕВАЦ 2023“ НАДМАШИО ОЧЕКИВАЊА

Share
 
Традиционални турнир у стоном тенису одржан је у суботу 27. маја у Бољевцу. Такмичење у организацији Спортског савеза општине Бољевац и подршку Установе за спорт окупило је 42 такмичара у две узрасне категорије у хали спортова.
 
Учествовало је 32 сениора и 10 пионира, а вреди истаћи да су се поред домаћих, на паркету бољевачке спортске хале и такмичари из Зајечара, Бора, Књажевца и Жагубице. 
„Захваљујемо се публици на великој посети и сјајном навијању, као и свим такмичарима на учешћу. Видимо се ускоро на следећем турниру“, поручили су за „Глас спорта“ организатори из Спортског савеза општине Бољевац.
Много борбе било је у мечевима сениора и неких заиста сјајних потеза. На крају, медаље су отишле на три различите стране. Треће место освојио је Матија Панић из Књажевца који је у мечу за бронзано одличје савладао Марјана Милошевића из Бољевца.  Друго место припало је Љубиши Миленовићу из Бора који је у одличном финалу поражен од Јакова Васиљевића из Зајечара, коме је заслужено припао пехар на 4. по реду турниру „Бољевац 2023“.
 
Што се пионира тиче, прво место и златну медаљу освојио је Милија Петровић, сребро је припало Вуку Живковићу, док је 3. место освојио Данило Виденовић.
 
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.