САША СТЕФАНОВИЋ НА КИПРУ, НОВИ МЕЂУНАРОДНИ ИЗАЗОВ ЗА ОДБОЈКАШКОГ СТРУЧЊАКА ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Share

Последњи пут када су потписник ових редова и један од најперспективнијих српских одбојкашких стручањака разговарали, циљ је био повратак у Европу. Прошло је нешто мање од две године и то се и обистинило (https://glassporta.rs/odbojkaski-strucnjak-iz-zajecara-sasa-stefanovic-ponovo-u-saudijskoj-arabiji/), а цењени одбојкашки тренер са сјајним резултатима иза себе, вратио се на европски континент.

Саша Стефановић је нови тренер кипарског прволигаша Енозиса из Паралимнија, а биће ово на неки начин повратак у грчко говорно подручје, пошто је прва самостална међународна тренерска станица Зајечарца била Грчка и боравак на клупи Фоиникаса.

„Срећан сам због договора и истовремено веома узбуђен звог услова које сам затекао у Паралимнију. Сигуран сам да заједно можемо само да напредујемо и да ће Енозис у наредној сезони Првенства Кипра бити тврд орах свима. Људи у клубу воле и разумеју спорт, а ја сам спреман да радим напорно и методично како бисмо донели циљане резултате“, поручио је на представљању Стефановић.

Одбојкашки тренер из Зајечара провео је минуле три године у Саудијској Арабији, где је са успехом предводио екипе “Al Faisaly” и „AL Wehdа“,  а домаћим љубитељима одбојке познат је по невероватном успеху и освојеном Купу Србије са Новим Пазаром из 2017. године, као и одличним резултатима са екипом Ниша, коју је довео до највишег ранга српске одбојке после четири деценије паузе и сезону касније увео у Европу.

Одбојкаш, тренер, професор физичког васпитања, од Омладинског одбојкашког клуба „Зајечар“ до светла међународне одбојкашке позорнице, Саша Стефановић један је од најуспешнијих спортиста који проносе славу града на Тимоку, а „Глас спорта“ му жели пуно среће у наставку каријере.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.