РУКОМЕТАШИ ЗАЈЕЧАРА СЛАВИЛИ ПРОТИВ АЛЕКСИНЦА

Share

Рукометаши Зајечара савладали су екипу Алексинца резултатом 36:24 (17:11) у последњем јесењем колу Прве лиге „Исток“. Зајечарци су 2023. годину закључили деветим тријумфом у 12  утакмица и уз један реми и два пораза на зимску паузу одлазе са 19 освојених бодова.

Изабранике Дарка Милосављевића је до победе предводио Лука Павловић, који је проглашен за најкориснијег играча утакмице одигране у суботу 16. децембра у хали спортова на Краљевици.

Важну победу минулог викенда остварио је и лидер Јастребац, који је знатно теже него што се очекивало тријумфовао у Пожаревцу против Младог Радника резултатом 32:34 остао на 1. месту табеле са 21 бодом. Први пратилац је екипа Ртња, која је одличну форму потврдила и у Житорађи, где је славила са 11 голова разлике, па Бољевчани на празничну паузу одлазе са бодом мање од лидера из Блаца и једним више од трећепласираног Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.