ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ЗАЈЕЧАРСКОГ ТИМОКА

Share

Поред сениорске екипе и млађе категорије Тимока одиграле су своје утакмице у лигама ФСРИС у среду 26. августа и остварили одличне резултате. Петлићи и пионири ФК Тимок 1919 савладали су у двомечу госте из Лесковца, екипу „Лидера“ у обе конкуренције и тако направили праву увертиру за први тим, који се након трећег кола Српске лиге „Исток“ налази на челу табеле са максималним учинком.

Полетарци „Тимока“ наставили су са сјајним издањима на почетку сезоне, у којима се надмећу играчи рођени 2006. и 2007. године у пионирској и 2008. и 2009. године у категорији петлића. Пионири су били и више него убедљиви и славили са 4:0, док су петлићи зајечарског клуба савладали вршњаке из Лесковца резултатом 2:1.

Вреди истаћи и запажен резултат који су у понедељак 24. августа забележили чланови генерације 2010. на турниру одржаном у Петровцу на Млави, иако је резултат сасвим сигурно у другом плану, када је реч о овако младим фудбалерима и уопште спортистима. Наиме, изабраници тренера Ивана Алексића, иначе првотимца Тимока, остварили су свих шест победа и освојили прво место, уз гол разлику 16:1.

Берићетан почетак сезоне Фудбалског клуба „Тимок 1919“, чије чланове већ за викенд очекују нови изазови у свим узрасним категоријама, а први ће на сцену поново играчи рођени 2010. године и касније, који у петак 28. августа гостују у Параћину, на турниру који организује Школа фудбала „Вук“.

фото: Школа фудбала ФК Тимок 1919

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз обавезни линк ка изворној вести.