ОДЛИЧНА ЈЕСЕН РУКОМЕТНОГ КЛУБА „ЗАЈЕЧАР“, ЖЕНСКА И МУШКА ЕКИПА У ВРХУ ПРВОЛИГАШКОГ „ИСТОКА“

Share

И док су рукометашице Зајечара на заслуженој паузи после осам победа у девет одиграних утакмица у групи А Прве лиге „Исток“, рукометаши Зајечара још увек нису ставили тачку на први део сезоне. Изабраници тренера Дарка Милосављевића су минулог викенда остварили победу на гостовању у Крњеву, где су славили против домаћег Јединства резултатом 23:31 (8:15).

Зајечарци су на тај начин стигли до осмог тријумфа у 11 одиграних мечева, па уз два пораза и један реми заузимају 2. место на табели јединственог прволигашког „Истока“ са 17 освојених бодова, иза лидера из Блаца, екипе „Јастрепца“ која је сакупила 19 бодова.

Рукометаше Зајечара је до победе предводио распуцани Немања Сандуловић са 14 погодака, док је маестралан по обичају био чувар мреже Милан Томић, чиме је завредио и звање играча утакмице.

Чини се да је једини прави кикс био пораз у Лесковцу од друге екипе „Дубочице“. Тачку на полусезону Зајечарци ће ставити 17. децембра, када у халу спортова на Краљевици стиже екипа Алексинца. 

Зајечарке с друге стране чека припрема вероватно најважније утакмице сезоне када уследи наставак првенства, с обзиром на то да изабранице тренера Петровића у 10. колу такмичења очекује гостовање лидеру, екипи „Младог Радника“, која је нанела једини пораз Зајечаркама на отварању првенства, које су после тога нанизале осам узастопних победа у Првој лиги „Исток“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.