ОДЛИЧАН ПОЧЕТАК ГОДИНЕ МЛАДИХ КАРАТИСТА „ЗАЈЕЧАРА“

Share

Сјајан почетак године за такмичаре Градског карате клуба „Зајечар“, обележен је са три освојене медаље на турниру у организацији Карате федерације Србије и Карате клуба „Ипон“. Наиме, Зајечарци су у Краљеву у конкуренцији око 300 такмичара из 27 карате клубова из Србије и Мађарске, наступили са три представника који су освојили по једно златно, сребрно и бронзано одличје.

Софија Ћирић (2015. годиште) је у дисциплини кате, освојила 1. место, Даница Илић (2016. годиште) 3., док је Сара Kрстић (2012. годиште), такође у дисципли кате заузела 2. место и тиму донела сребрну медаљу.

„Одрадили смо одличне припреме у Сокобањи, а клуб је наградио најредовније и најтрофејније чланове у 2023. години, што је била лепа прилика за сумирање учињеног и постављање циљева које желимо да остваримо у текућој години“, истакао је за „Глас спорта“ Мирослав Радојковић, председник ГКК „Зајечар“.

Наредно такмичење зајечарске каратисте очекује 18. фебруара у Београду.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.