ОДБОЈКАШИЦЕ ТИМОКА ПРОТИВ ВРАЊА ЗА ДРУГИ ПРВЕНСТВЕНИ ТРИЈУМФ

Share

Одбојкашице Тимока дочекаће екипу Врања у утакмици 3. кола Друге лиге „Исток“. Меч је на програму у суботу, 28. октобра 2023. године у хали спортова на Kраљевици од 16 сати.

Зајечарке су након пораза на старту сезоне од крушевачког Напретка од 1:3, рутински славиле на гостовању у Баточини против екипе „Слоге 2016“ 0:3 (18:25,14:25,19:25).

Изабранице тренера Вучковића циљају други првенствени тријумф против гошћи из Врања које после два одиграна кола имају два пораза, али занимљиво ни у једном сусрету нису лако продале „кожу“. Најпре у градском дербију против Панде пораз од 3:1, а затим од Јагодине после велике борбе у пет сетова.

На челу друголигашког „Истока“ су нишка „Десетка“ и Куршумлија са по 6 освојених бодова, екипа „Панде“ је сакупила 5, док по 3 бода имају Тимок, Напредак и Слога. Јагодина је седмопласирана са 2, по 1 бод имају Врање и „Стампедо“ из Ниша, док је Топличанин из Прокупља на зачељу табеле без бодова.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.