МЛАДИ ВАТЕРПОЛИСТИ БОРА САВЛАДАЛИ ПАРАЋИН У НОВОМ ПРИЈАТЕЉСКОМ ОКРШАЈУ

Share

Светла будућност је пред ватерполистима Бора, а то су још једном показали дечаци рођени 2008. године и млађи, који су славили против Параћина у пријатељској утакмици резултатом 10:9. Велика борба виђена је у базену Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић“, а Борани су на крилима расположеног Цветковског, који је постигао 4 гола, савладали госте у занимљивој завршници.

Стрелци за Бор били су и Јаношевић, Андрић, Кожељ и Панчић, који су по једном погађали мрежу Параћинаца, док је Стојановић дао два гола.

Ватерполо клуб „Бор“ захвалио се гостима из Параћина што су се одазвали позиву и додали да су мали ватерполисти једне и друге екипе показали да ту има штофа за велике ствари, а у базену је виђено много лепих голова, одличних дуела и једна права такмичарска утакмица.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.