МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ТЕНИСА У СУБОТУ 18. ЈУНА У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Међународни Фестивал тениса „Зајечар 2022“ на програму је у суботу 18. јуна и окупиће будућност тениса из Србије и Бугарске. Тениски караван се потом сели у Kњажевац и Видин, који ће такође угостити најбоље мале играче. Серија такмичења је квалификационог карактера, а најбоље тенисере очекују и вредне награде. Поред пехара, медаља и диплома, тениски бренд „Баболат“, инаце велики пријатељ и сарадник зајечарског „АС Тимока“, поклања вредносне ваучере за набавку тениске опреме, а спремне су и награде изненађења, најављују организатори.

Председник ТК „АС Тимок“ Дарио Петковић истиче да нема сумње да сарадња три клуба из окружења даје резултате, а привлачи и све више малишана из пограничних крајева у „бели спорт“.

„Добра организација, одлични услови али и добри резултати малих тенисера на тениском турниру „Тимочка крајина опен 2022“, условили су потребу за организацијом још једног турнира у серији. Циљ оваквих турнира, је пре свега дружење, развијање фер плеја и такмичарског духа. Тениски клуб „АС Тимок“, као традиционално добри домаћин и организатор и овог пута ће дати свој максимум, како би мали тенисери из Србије и Бугарске уживали у тенису, али и чарима прелепог спортског комплекса Попове плаже“, поручио је Петковић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.