„ЛЕ БАС“ УЛАЗИ У ЗАВРШНИЦУ, 36. ИЗДАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНОГ БАСКЕТ ТУРНИРА

Share

Сјајно је то изгледало у четвртак 20. јула на терену Економско-трговинске школе у Зајечару. Велика борба, неколико заиста одличних утакмица и јаких екипа у сениорској конкуренцији, као и талентованих дечака у млађим категоријама, обележили су претпоследње вече 36. „Ле Баса“.

Традиционални турнир у организацији зајечарске омладине и Спортског савеза града Зајечара, уз покровитељство локалне самоуправе привукао је минула три дана велики број посетилаца, који су у четвртак могли да уживају и у концерту „Madicine“ бенда.

И док је 20. јула спуштена завеса на групну фазу, петак ће донети коначни расплет турнира и победнике у све четири категорије. „Глас спорта“ доноси распоред баскет посластица последњег дана турнира, када публику очекује још један концерт изненађења.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.