КОШАРКАШИЦЕ „ХАЈДУК ВЕЉКА“ ПОЈАЧАНЕ У НАСТАВКУ СЕЗОНЕ

Share

Бивша репрезентативка Србије и кошаркашица Партизана, Kраљева, Студента, али и играчица са завидним иностраним искуством стицаним у Шпанији, Немачкој, Грчкој, Русији, Португалу и Kипру, Милена Вукићевић, ново је појачање популарних неготинских „Хајдучица“. Доласком искусне кошаркашице, која покрива позиције четири и пет је рекет члана Прве српске лиге закључан, а помоћ у раду и пренос богатог искуства на младе Неготинке је од непроцењиве важности, наводе у КК „Хајдук Вељко“.

Неготинске кошаркашице су у досадашњем делу сезоне у Групи Југ 2 Прве српске лиге забележиле учинак од две победе и једног пораза и заузимају 3. место табеле. Након стартног пораза у Лесковцу, остварене су две важне гостујуће победе, најпре у Пироту против „Пробаскета“, а потом и у Смедеревској Паланци. 

Прилику за деби нова кошаркашица „Хајдук Вељка“ Милена Вукићевић имаће у суботу 12. новембра у првом овосезонском лигашком мечу који је на програму у Неготину са почетком у 16:00. Ривал Неготинки је екипа „Багдале“ из Крушевца.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране Општине Неготин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.