КЊАЖЕВЧАНИМА САМО БОДОВИ У МИСЛИМА, ДВЕ УТАКМИЦЕ ТИМОЧАНИНА ЗА МИРНИЈИ ЗИМСКИ САН

Share

Фудбалери Тимочанина улазе у фото финиш јесењег дела сезоне на српсколигашком „Истоку“. Симпатизери и навијачи су очекивали сигурно више од 17 освојених бодова након 13 одиграних утакмица. Пет победа, два ремија и шест пораза било је довољно за 11. позицију табеле.

„Могли смо много боље, никако нисмо задовољни али шта је ту је. Нисмо имали ни среће са повредама“, поручује на почетку разговора капитен и председник књажевачког српсколигаша Милош Стојановић.

Ипак, остало је довољно времена за прави преокрет сезоне и „пловидбу“ мирнијим водама. До краја јесени остале су још две рунде такмичења, а у редовима ФК „Тимочанин“ очекују од играча да покажу своје право лице већ у Трговишту.

„Баш тако, јако су нам битне последње две утакмице јер бисмо много опуштеније отишли на одмор. Али прво се концентришемо на тешко гостовање које нас очекује сада за викенд против Пчиње, која је два корака испред нас на табели“, истиче Стојановић.

Цех лошим резултатима на почетку сезоне платио је млади стручњак Миљан Ђуровић, а тренерско кормило поново је преузео „војник“ клуба Никола Вељковић.

„Никола је преузео екипу без поговора, без обзира на то што води омладинце јако добро, где смо први на табели. Он одлично познаје екипу и због тога нам је био први избор“, наводи први човек Тимочанина.

Тачка на турбулентну јесен биће стављена на домаћем терену 19. новембра против Радничког. Дерби полусезоне против старих ривал из Пирота биће права прилика за фудбалере Тимочанина да покажу да је тренутна позиција на табели само сплет несрећних околности и да у мечу против фаворизованог ривала дођу до злата вредних бодова.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.