КЊАЖЕВАЧКИ ПАУЕРЛИФТИНГ И БОДИБИЛДИНГ КЛУБ ШАМПИОН СРБИЈЕ У „BENCH PRESS-U“

Share

Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб „Kњажевац“  наступио је 1.октобра на сениорском Првенству Србије у „bench press-u“ без опреме – класик и са опремом – ЕQ у Трстенику и направио нови сјајан резултат. Наиме, у конкуренцији 60 такмичара из Србије, ПББСК „Kњажевац“ је представљало седам такмичара, који су освојили четири медаље, 3 златне и једну сребрну, што је било довољно да трофејни књажевачки клуб освоји нови пехар за екипно прво место у држави.

Одлазак на Првенство Србије помогли су локална Самоуправа и Спортски Савез Kњажевца, а књажевачки „пауерлифтери“ остварили су следеће резултате по категоријама:

У дисциплини „bench press“ класик (без опреме):

Ивана Живковић у опен категорији до 84кг – сребрна медаља
Марија Ракић у опен категорији до 69кг – 6. место.
Душан Петровић у опен категорији до 93кг – 4. место.

У дисциплини „bench press ЕQ“ (са опремом):

Александар Живковић у опен категорији до 93кг – златна медаља
Денис Алексић у опен категорији до 74кг – златна медаља
Стефан Илић у опен категорији до 93кг са опремом нажалост није успео да оствари пласман због повреде.

У дисциплини „bench press“ за ОСИ такмичаре:

Срђан Ристић у категорији до 83кг опен – златна медаља.

Још један одличан наступ ПББСК „Књажевац“, који бележи сјајне резултате у континуитету и један је од најбољих пауерлифтинг клубова у земљи годинама уназад, а чини се да ће и нова генерација наставити са жетвом медаља.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.