КЊАЖЕВАЧКИ „ПАУЕРЛИФТЕРИ“ ОСВОЈИЛИ ПЕТ МЕДАЉА НА „ГАЛА КУПУ“ У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Стављена је тачка на још једну успешну годину Пауерлифтинг и бодибилдинг спортског клуба „Kњажевац“. „Гала Kуп“ одржан минулог викенда у Зајечару окупио је више од 100 такмичара из Србије, а ПББСК „Kњажевац“ је наступио са шест такмичара првог и два другог дана такмичења.

Први дан:

Марија Ракић у категорији ветеранки М1 до 69кг. освојила је друго место у изузетно јакој конкуренцији, док је будућност клуба Тијана Трифуновић у конкуренцији јуниорки до 57кг. такође заузела 2. место и освојила сребрно одличје.

Денис Алексић је у „опен“ категорији сениора до 74килограма са опремом освојио златну медаљу. Богдан Ђорђевић у код млађих јуниора – суб јуниора наступио у категорији до 83 килограма и заузео 5. место у генералном пласману.

Други дан:

Стефан Илић у категорији млађих јуниора – суб јуниора до 105 кг. са опремом освојио прво место и донео Књажевчанима другу златну медаљу, док је исти успех поновио и Александар Живковић у категорији јуниора до 93 кг. са опремом.

„Kлуб је на „Гала купу“ у Зајечару освојио три златне и две сребрне медаље и на најбољи могући начин затворио такмичарску сезону. На првенству нажалост због повреде није наступила Ивана Живковић, а велику захвалност дугујемо локалној самоуправи и Спортском савезу Kњажевца, који су помогли одлазак на такмичење“, истакао је за „Глас спорта“ Далибор Илијић, тренер ПБССК „Књажевац“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.