ЈЕСЕЊА ТИТУЛА ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ЗАЈЕЧАРА

Share

Рукометашице Зајечара савладале су екипу Рудара из Костолца резултатом 28:16 у заосталој утакмици 5. кола Прве лиге „Исток“. Зајечарке су на тај начин остале на лидерској позицији Групе А са максималним учинком од седам победа у исто толико одиграних мечева. 

По много чему сусрет одигран минулог викенда у хали спортова на Краљевици личио је на све претходне. Домаће рукометашице су сјајно отвориле дуел против гошћи из Костолца и већ у првом делу игре стекле ненадокнадиву предност, па је тренер Петровић у наставку могао да пружи шансу свим играчицама које је имао на располагању.

Екипа Зајечара је после првог дела сезоне на челу са максималних 14 бодова, испред другог тима суперлигаша Бора који је сакупио 10 уз утакмицу мање и управо претходног ривала Рудара са 7. По 6 бодова на свом конту имају Пожаревац и Алексинац, док је „Немањић“ забележио два тријумфа и уз пет пораза друга пожаревачка екипа налази се на 6. позицији. Претпоследњи „Ђердап“ је сакупио 3, док је бољевачки Ртањ на зачељу првенствене табеле без бодова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.