ГОЛ У СМИРАЈ МЕЧА ПОКВАРИО УТИСАК, ТИМОКУ САМО БОД У ВЛАДИЧИНОМ ХАНУ

Share

Фудбалери Тимока нису успели да забележе тријумф на гостовању у Владичином Хану, пошто су у 11. колу Српске лиге „Исток“, одиграли 1:1 са домаћом Моравом.

Доминирали су изабраници тренера Рајчића и на овом сусрету, али била је то тешка утакмица са једном изразито домаћинском екипом, која се после освојеног бода против Зајечараца и даље налази у опасној зони, на 16. месту табеле са 10 бодова.

Сигурно је да су у табору Тимока 1919 очекивали победу на овом мечу, а погодак Ивана Драгићевића у 41. минуту донео је зајечарском српсколигашу мирнији улазак у друго полувреме. Ипак, пред сам крај утакмице, дефанзивац домаћих Младеновић, погађа мрежу Јовановића за велико славље домаћих фудбалера.

Остало је пар минута за госте да дођу до нове предности, виђен је и црвени картон за играча Мораве Манолчова у надокнади времена, али промене резултата није било.

Зајечарци су и поред ремија у Владичином Хану остали на лидерској позицији табеле српсколигашког „Истока“ са 31 бодом, али на врху им се након недељних утакмица на врху могу придружити и екипе Будућности из Поповца и Радничког из Свилајнца, које су сакупиле по 28 бодова.