ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА ОСВОЈИЛЕ 7. МЕСТО НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Share

Гимнастички клуб „Зајечар“ наступио је минулог викенда на Апсолутном Првенству Србије у Костолцу и остварио запажен резултат. Екипа у саставу Даница Живковић, Анђа Манић, Лена Ивановић и Ива Планић заузела је 7. место у конкуренцији сениорки.

„На такмичењу су учестововале две београдске екипе, затим Нови Сад, Зрењанин, домаћин Костолац, Краљево, Крушевац и Ниш, па је постигнут резултат у конкуренцији знатно исксуснијих тимова успех за свако поштовање“, истакла је за „Глас спорта“ Љиљана Субић, тренер ГК „Зајечар“.

Апсолутном Првенству Србије у Костолцу присуствовао је и селектор српске гимнастичке селекције Александар Пандуров, који је на делу могао да види потенцијалне репрезентативке.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.