ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА НА КРИЛИМА НИКОЛИЋА ДО ТРИ БОДА У СОКОБАЊИ

Share

Фудбалери „Тимока 1919“ савладали су екипу „Требича“ из Сокобање резултатом 3:0 и продужили победоносни низ у Зони „Исток“. Зајечарце је до новог тријумфа водио најбољи голегетер лиге Растко Николић, који је на терену Спортског центра „Подина забележио хет-трик.

Млади нападач Тимока је мрежу домаћих погађао у 7., 45. и 90. минуту утакмице, а салдо је могао да буде и већи да му голман Требича Петровић није укротио ударац са беле тачке у 40. минуту меча. Ипак, Сокобањци су од ситуације која је претходила једанаестерцу играли са играчем мање, јер је други жути картон због прекршаја над Николићем добио дефанзивац Требича Пашић, па су гости из Зајечара рутински привели сусрет крају.

Најзанимљивији меч протеклог викенда одигран је у Бору, где су домаћи фудбалери у сјајној утакмици славили против бољевачког „Ртња“ резултатом 3:2. Браник из Штубика наставио је са одличним играма у току пролећног дела првенства, а последњи тријумф играчи тренера Нинића остварили су против „Балканског“ из Димитровграда са 2:1, док је неготински „Хајдук Вељко“ лагано дошао до три бода у Слатини, надигравши домаћина резултатом 0:4.

Тимок је лидер Зоне „Исток“ са максималних 60 освојених бодова, док су на деоби 2. места „Бор 1919“ и „Хајдук Вељко“ који су сакупили по 38. Наредног викенда изабраници тренера Мирослава Николића дочекују ОФК „Књаз“, а дуел против екипе из књажевачког Трговишта на програму је у суботу 13. априла од 16 сати.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.