ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА У КОСТОЛЦУ

Share

Још један сјајан викенд је иза Гимнастичког клуба „Зајечар“, чије чланице су оствариле одличне резултате на такмичењу у Костолцу одржаном 4. новембра. Зајечарке су наступиле у 2. колу Б програма у конкуренцији екипа из Београда, Kраљева, Kрагујевца, Пирота, Неготина, Сомбора и домаћег Костолца.

Лена Ивановић је освојила 3. место и бронзану медаљу у категорији кадеткиња, док је Ива Планић такмичење завршила на 5. позицији. Најбољи резултат дело је јуниорке Данице Живковић која је освајањем 2. места стигла до сребрног одличја. Ева Гроздановић заузела је 5. место у конкуренцији пионирки, док је Софија Мицић заузела 6. позицију.

Гимнастичарке Зајечара очекује финале Првенства Србије које ће бити одржано почетком децембра у појединачној конкуренцији и финалу по справама, док је следеће недеље на програму 2. коло Пионирске лиге Гимнастичког савеза југоисточне Србије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.