ДРУГО ПО РЕДУ ПАУЕРЛИФТИНГ ТАКМИЧЕЊЕ ОДРЖАНО У БОЉЕВЦУ

Share

Велики број посетилаца испратио је II пауерлифтинг (powerlifting) такмичење у бољевачкој градској теретани. Организатор овог надају се сви традиционалног надметања био је Спортски савез општине Бољевац, који се у сарадњи са Установом за спорт потрудио да све протекне у најбољем реду у недељу 28. априла.

Спорт снаге, који се састоји од три покушаја максималне тежине на три дизања: чучањ, бенч прес (bench press) и мртво дизање окупио је десеторицу такмичара у три дисциплине. Поред жеље да освоје награде, момци су се трудили да поставе своје личне рекорде а у томе им је свакако помогла присутна публика, која је била сведок једне јако интересантне борбе 
 
„Глас спорта“ испратио је ово занимљиво такмичење, а ево и свих резултата:
 
У бенч пресу треће место припало је Стефану Николићу, друго место Николи Андробићу, док је прво место освојио Стеван Драгојевић. 
У чучњу се на трећем месту нашао Стеван Драгојевић, на другом Александар Николић а на првом месту  Никола Андробић.
До трећег места у мртвом дизању дошао је Стефан Николић, друго место припало је Мишелу Илићу а прво место освојио је Никола Андробић.
У апсолутној категорији са тоталом од 540 килограма, победник је Никола Андробић, друго место заузео је Мишел Илић, док је бронза припала Стевану Драгојевићу.
 
„Хвала свим такмичарима на учешћу и публици на подршци“, поручили су из редова организатора за „Глас спорта“.
Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.