ДРУГИ ПОРАЗ РУКОМЕТАШИЦА ЗАЈЕЧАРА У СУПЕРЛИГИ

Share

Рукометашице Зајечара поражене су на гостовању у Радинцу код Смедерева од екипе Младог Радника резултатом 30:22 у 2. колу Суперлиге Србије.

Искуснији новајлија у елитном рангу српског рукомета преломио је сусрет у последњој трећини утакмице. Зајечаркама остаје нада да ће приказано у првом делу игре када су имали активан резултат и само гол мањка на полувремену, које је завршено резултатом 14:13, успети да примене и на читав ток утакмице.

Тешка година и сезона учења је пред изабраницама тренера Максића, које већ у суботу 24. октобра очекује нови сусрет у Суперлиги, када у халу на Краљевици стиже Железничар. Гошће из Инђије у два одиграна кола имају на свом конту победу и реми и 3 освојена бода, док су зајечарске рукометашице на зачељу табеле са екипом Врбаса, без бодова.

Много се очекује у овој сезони од млађаних Јане Милошевић, Миљане Живић и Катарине Стевановић, кадетских и јуниорских репрезентативки из Зајечара. Оне ће у овој сезони бити носеће играчице суперлигаша са Краљевице и које ће са пар искусних рукометашица покушати да пре свега изборе опстанак у лиги, за шта ће бити довољан пласман у првих 10 екипа, пошто ће на крају првенства два тима од укупно 12 напустити Суперлигу Србије.