БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Share

Тениски клуб „АС Тимок“ традиционално почетком нове тениске сезоне организује бесплатну школу тениса. Програм се реализује на спортском комплексу „Попова плажа“, а зајечарски клуб позива све заинтересоване малишане да дођу и упознају се са основама „белог спорта“.

Програм рада мини тенис, тенис 10с (црвени, наранџасти и зелени ниво) у сарадњи са Тениским савезом Србије раде искључиво лиценцирани тениски тренери.

„Циљ овог пројекта је пре свега правилан раст и развој дечје популације, боравак у здравој средини и правом окружењу, а наравно и учење основе тениског спорта кроз тренажни процес правилне технике, тактике и такмичарског дела у коме се поред фер плеја развија самопоуздање и морал победника“, наводи се у саопштењу клуба.

ТК „АС Тимок“ је обезбедио све потребне реквизите за обављање тренинга (рекете, лоптице, мини мреже, маркере, чуњеве, вијаче, степенице, обруче). Пријава и упис полазника је могућ на број телефона: 060 0432 012.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.