8. ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР „ДОЂИ НА БАСКЕТ“ ОД 5. ДО 10. АВГУСТА У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Зајечарско насеље „Кључ 3“ поново ће у августу месецу бити поприште најбољих баскет борби на истоку Србије. Осмо по реду издање турнира „Дођи на баскет“ на програму је од 5. до 10. августа. Организатори овог традиционалног турнира су омладина Котлујевца и Спортски савез града Зајечара уз покровитељство локалне самоуправе, а екипе се надмећу у три узрасне категорије:

  • сениори (2005. годиште и старији)
  • кадети (2006-2008)
  • пионири (2009. годиште и млађи)
„Dođi na basket K3 – Mozzart vol.8“
05-10. avgust
Novi teren naselja Ključ 3 – početak 18.00h“

Никад веће новчане награде за сениоре и кадете, обезбеђене су и уз помоћ генералног спонзора Компаније „Mozzart“, док су за најмлађе учеснике предвиђени пехари, медаље и робне награде.

Прва награда за победника сениорског дела турнира износи 100 хиљада динара, па нема сумње да нас очекује велика борба и сјајан баскет у Зајечару, док је за последње вече сада већ уобичајено заказано и гостовање неког од најпознатијих реп извођача са српске сцене. Овог пута, гост финалне вечери турнира биће „@juice.jedan.jedini“.

Пријава екипа се врши преко „google“ форме која се налази на сајту турнира „Дођи на баскет“ или позивом на број који се налази на плакату. (https://dodjinabasket.com/)

Пријава екипа могућа је до 4. августа до 19 сати. Након тога жреб за све категорије на терену у зајечарском насељу „Кључ 3“ (присуство капитена обавезно).

Златни спознор „Tehnomedia“ обезбедио је вредне робне награде:

– За најбољег играча у категорији сениора следују „Philips“ слушалице.
– За најбољег играча у категорији кадета следује „Gaming“ сет
(тастатура, миш, подлога, слушалице).
– За победника у шутирању тројки следује мобилни телефон (Honor x8)

– У паузи између утакмица обезбеђене су бројне награде за публику као и ваучери спонзора турнира. Такође од стране нашег спонзора @spartafc за победничку екипу у категорији сениора обезбеђени су ваучери – месец дана бесплатног тренинга у теретани „Спарта“.

„Дођите да присуствујете најбољем баскету у граду, СВИ НА БАСKЕТ“!

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.