Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

АКАДЕМИЈА ПЛИВАЊА ТИМОК ИЗ ЗАЈЕЧАРА ОБЕЛЕЖИЛА КРАЈ ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ

Подели
Сваки почетак је тежак, поготово је то случај у позиционирању на мапи спортских клубова, али судећи према првим годинама постојања Академије пливања „Тимок“, лепи дани су пред једним од најмлађих пливачких клубова у Србији. Завршни тренинг пливања зимске сезоне обележен је поделом диплома и уручивањем мајица члановима зајечарског клуба, који су успешно прошло овај део тренинга, који су претходних месеци одрађени на затвореном базену у Бору.
 
„Захваљујемо се деци и родитељима на указаном поверењу, као и локалним самоуправама града Зајечара, Бора, управи и особљу СЦ  „Бобана Момчиловић Величковић“ у Бору на помоћи, реализацији и подршци“, истакао је за „Глас спорта“ Марко Панић, тренер и председник Академије пливања „Тимок 2021“.
 
Без помоћи донатора не би могли да остваре све планирано у минулом периоду.
 
„Велику подршку пружили су у виду донације за израду дрес мајице: ПВА „ANJA VET“, ПР „DARIJA 1“ , ПР „MENJAČNICA ZAJEČAR, ПР „NEW FAMILY CAFE ZAJEČAR“, „CAFE 54“, „NIGHT CLUB 54“, СЗАР „ДЕЈАН ЖИВКОВИЋ“, као и пријатељи из дијаспоре“, поручио је први човек зајечарског клуба.

Академија пливања Тимок, која је пре две године кренула са радом на базену на Краљевици, нуди следећи програм свим својим полазницима:

– степенова обука пливања
– усавршавање такмичарских техника
– рекреативно пливање
– корективно пливање

„Драго ми је да Зајечар након много година има прави пливачки клуб. Захваљујем се људима из Спортског центра у Бору и зајечарском ЈКП „Тимок одржавање“ на разумевању и надам се да ћемо баш као и протекла два лета имати велики број полазника на зајечарском базену и да ће Академија пливања „Тимок“ у најскорије време имати и такмичарску екипу“, закључио је на крају разговора Панић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *