Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар РУКОМЕТ

РУКОМЕТАШИ ЗАЈЕЧАРА СПУСТИЛИ РОЛЕТНУ НА КРАЉЕВИЦИ И НАДИГРАЛИ ГОСТЕ ИЗ ЛОЗОВИКА

Подели

Рукометаши Зајечара убедљиво су савладали екипу Ударника из Лозовика резултатом 27:13 (16:8) у 6. колу Прве лиге „Исток“. Од самог старта утакмице у хали спортова на Краљевици било је јасно да је квалитет на страни домаће екипе. Једино што су гости из околине Велике Плане успели да ураде јесте да постигну први погодак на мечу и поведу са 0:1.

Од тада па све до краја утакмице, темпо су диктирали играчи Зајечара, који су преко расположеног Андрије Мијовића врло брзо стигли до 4:1. За тили час било је 11:5, па се питање победника даље није ни постављало. Милан Томић је на голу спустио ролетну, разиграли су се и остали саиграчи, па су Зајечарци на полувреме отишли са предношћу од осам голова разлике, 16:8.

Други део слична прича. Иако је гостујући голман у пар наврата скинуо неке невероватне зицере, одбрана домаћих је функционисала беспрекорно. Рутински, тимском игром изабраници Дарка Милосављевића привели су утакмицу крају и уписали четврти тријумф у сезони. Најбољи у редовима Зајечара били су Мијовић и Немања Сандуловић са 5 погодака, док су по 4 постигли Лука Павловић, капитен Николић и Никола Сандуловић.

Група А прволигашког „Истока“ је и више него занимљива ове сезоне, са више екипа које претендују на прва два места која гарантују пласман у бараж за попуну Супер Б лиге Србије. Млади Радник, који је у Пожаревцу пре две недеље нанео први пораз Зајечарцима у сезони, затим Слога из Петровца на Млави и Јединство из Крњева за сада су у предности на табели, али за нешто ће се свакако питати и млада и полетна екипа Зајечара, коју наредног викенда чека дерби у Петровцу на Млави.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *