Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СЈАЈАН РЕЗУЛТАТ ЗАЈЕЧАРСКОГ КИК БОКСЕРА У БУГАРСКОЈ – СРЕБРО ЗА НИКОЛУ МИЛЕНКОВИЋА

Подели

Зајечарски кик боксер Никола Миленковић остварио је велики успех на Међународном турниру одржаном у бугарском Козлодују минулог викенда, где је у изузетно јакој конкуренцији освојио сребрну медаљу.

На турниру су учествовали такмичари из Бугарске, Румуније, Молдавије, Босне и Херцеговине, Македоније и Србије, а Миленковић је наступио у дисциплини лоу кик (low kick), у категорији бораца до 71 килограма и одличним наступом прокрчио себи пут до финала, где га је повреда спречила да заврши борбу до краја.

„Заиста сјајан утисак носим из Бугарске, изузетно јак турнир и прво такмичење након паузе због корона вируса и одмах медаља. Могла је да буде и сјајнија, али у полуфиналној борби задобио сам повреду и нисам могао да пружим максимум у финалу и одрадим финалну борбу, истиче Миленковић на почетку разговора за „Глас спорта“, а ми вам преносимо и делић атмосфере из полуфинала.

Овај професор физичког васпитања и члан ватрогасно-спасилачке бригаде Одељења за ванредне ситуације у Зајечару, председник је Кик бокс клуба „Фајт тим 019“, који је средином августа направио велики корак ка развоју борилачких спортова у граду на Тимоку и повратку на неке старе стазе успеха.

„Отварањем наше „куће борилачких спортова“, како сте је на вашем порталу и назвали, решили смо дугогодишњи проблем на велико задовољство свих нас у клубу, који већ сада броји око 100 чланова, али и свих оних којима је спорт у  срцу, јер ће у просторијама Кик бокс клуба “Фајт тим 019” на месту бивше дискотеке “МЗ” у насељу “Два брата”, бити места и за карате, бокс, аикидо, школице спорта, персоналне тренинге и још много тога“, наводи Миленковић.

Што се наставка такмичарске сезоне тиче, све је још увек под знаком питања због добро познате епидемиолошке ситуације, а на зајечарским кик боксерима је да наставе да вредно раде и тренирају и спремају се за будуће изазове, како би се колекција медаља увећала, а Зајечар потврдио као расадник спортских талената.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *