ЗАЈЕЧАР ДОМАЋИН ДРЖАВНОГ ПРВЕНСТВА У ПАУЕРЛИФТИНГУ

Share

Првенство Србије у пауерлифтингу за суб-јуниоре, јуниоре и мастере на програму је у суботу и недељу 28. и 29. септембра у Зајечару. Организатори такмичења, које ће бити одржано у сали Основне школе „Хајдук Вељко“ са почетком у 9 сати је Спортско удружење „Зајечар“, уз подршку Пауерлифтинг савеза Србије и покровитељство локалне самоуправе.

Најзаслужнији што ће град на Тимоку трећи пут у последње три године угостити најбоље српске пауерлифтере је Саша Цветковић, српски, европски и светски шампион, освајач бројних медаља са најважнијих такмичења и генерални секретар Спортског удружења „Зајечар“.

„Посебно ми је задовољство чињеница да ћемо имати све најбоље српске такмичаре и будућност пауерлифтинга у свим категоријама, како у мушкој, тако и у женској конкуренцији“, истакао је за „Глас спорта“ Цветковић.

Гарнитура 465 кг ЕЛЕИKО плоча и ЕЛЕИKО шипка стигли су у Зајечар, а челник Спортког удружења „Зајечар“ не крије задовољство учињеним у претходном периоду.

„Желим да пошаљемо једну нову слику српског пауерлифтинга у свет. Да споменем и четири подијума за загревање са ЕЛЕИKО опремом. Зајечарце позивам у суботу и недељу да посете  халу у Kотлујевцу и дају првенствено подршку нашим девојкама и женама, да осете њихову енергију. Од пауерлифтера очекујем да осетим страст ка нашем дивном спорту“, поручио је за крај разговора Саша Цветковић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.