„ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“ ОДРЖАНА У САЛАШУ

Share

„Имамо циљ, дођи на старт“ слоган је „Трке за срећније детињство“ која се традиционално током јесени организује широм Србије. Тако је било и у среду 16. октобра у Салашу, где је Црвени крст Зајечар уз техничку подршку Спортског савеза града Зајечара и домаћинство Основне школе „Јован Јовановић Змај“ успешно организовао рекреативну манифестацију, која је обухватила учеснике од предшколаца до ученика и ученица 8. разреда.

Учествовало је око 100 ученика основне школе која обухвата чак 13 села, најзанимљивије је свакако било у најмлађој конкуренцији предшколаца и ђака 1. и 2. разреда, али узбуђења није мањкало ни у вишим разредима, иако је резултат био у другом плану.

„Хвала Спортском савезу града Зајечара, као и свим такмичарима, који су подржали акцију и промовисали хуманост и здраве стилове живота. Још једном браво за све учеснике трке, данас сте сви били победници. Посебно задовољство је чињеница да смо први пут трку реализовали у сеоској школи“, поручили су за „Глас спорта“ представници зајечарског Црвеног крста.

Задовољство није крио ни директор ОШ „Јован Јовановић Змај“ Божидар Рајић, као и генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић, који је у друштву секретара Црвеног крста Владана Марковића награђивао најбоље такмичаре дипломама и медаљама.

Спортски савез града Зајечара потрудио се да све протекне у најбољем реду и поново показао да му нема премца у организацији спортских манифестација, а стручна служба зајечарске „куће спорта“ овог пута била је у функцији подршке Црвеном крсту и тиме наставила и више него успешну и плодоносну сарадњу две зајечарске организације.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.