ТРЕЋИ ДАН ТРАДИЦИОНАЛНОГ ТУРНИРА „ДОЂИ НА БАСКЕТ“ У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Два дана врхунског баскета су иза нас у зајечарском насељу „Кључ III“. Традиционални 9. по реду турнир „Дођи на баскет“ отворен је утакмицама у пионирској, кадетској и сениорској конкуренцији. Трка за никад вредније награде званично је почела у уторак 6. августа, а већ у четвртак поподне од 18 сати очекује нас наставак борби под обручима, као и такмичење у шутирању тројки, које и ове године има хуманитарни карактер.

Наиме, сва прикупљена средства од котизације за такмичење у тројкама која износи 300 динара биће уплаћена Хуманитарној организацији „Срби за Србе“, која ће их даље усмерити за помоћ породици Величковић из Неготина. Помоћ ће наравно добровољним прилогом моћи да упуте и сви посетиоци турнира, за шта ће бити постављена кутија на терену. Организатори су обезбедили и видео бим за праћење полуфиналне утакмице Олимпијских игара Србија – САД, па ће тако угођај бити потпун.

„Глас спорта“ доноси комплетан распоред трећег дана турнира „Дођи на баскет“:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.