ТРАДИЦИОНАЛНИ САЈАМ СПОРТА ОДРЖАН У БЕОГРАДУ, МАЛИШАНИ ЗАЈЕЧАРСКИХ ВРТИЋА ПРЕДСТАВЉАЛИ ГРАД НА ТИМОКУ

Share

Сајам спорта под слоганом „Спорт је живот – живот је спорт“, традиционална манифестација коју организује Спортски савез Србије уз подршку Министарства спорта, окупио је представнике 80 спортова, а многобројни посетиоци су имали прилике да се током три дана трајања Сајма опробају у различитим спортским дисциплинама, учествују у радионицама које укључују разне едукације, демонстрације, вежбе и такмичења.

И млади и стари, велики и мали, било је присутно доста врхунских спортиста и прослављених асовакоји су дошли да подрже највећу спортску манифестацију у земљи, спортских радника и љубитеља спорта. Оно што је за Зајечар свакако најважније, јесте чињеница да је у суботу 21. септембра, прилику да се представе на Сајму добили чланови старије групе вртића „Љиљан“ и њихови вршњаци из вртића „Здравац“, који су тријумфом на градском такмичењу обезбедили учешће у великом Републичком финалу Лиге малих шампиона.

Укупно 20 малишана из Предшколске Установе „Ђулићи“, наступило је у конкуренцији 40 градова и општина из целе Србије. Сви они су постали победници самим пласманом на завршну смотру на Ади Циганлији, па су могли да представе своје способности и спретност пред очима неколико хиљада посетилаца великог Сајма спорта.

Традиционални 13. по реду Сајам спорта званично је отворен предавањем Антидопинг агенције Републике Србије у петак 20. септембра, а завршен у недељу у 18 сати. Спортски савез града Зајечара представљао је Миомир Симоновић, док су мале такмичаре зајечарских вртића, предводили директорка ПУ „Ђулићи“ Тања Јовановић и Љиљана Субић испред зајечарске „куће спорта“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.