ТИМОК СТАО У ЈАГОДИНИ, ПОРАЗ ЗАЈЕЧАРАЦА ПОСЛЕ ТРИ ВЕЗАНА ТРИЈУМФА

Share

Фудбалери Тимока поражени су на гостовању од екипе Јагодине резултатом 3:1 (0:0). И поред тога што су у првом полувремену пружили сасвим солидну партију, створили неколико изгледних прилика, грешке у наставку кумовале су поразу зајечарског српсколигаша.

Серији гостију, који су на меч 10. кола стигли после три узастопне победе, стигао је крај, а једини погодак за плаво-беле постигао је Киш, летошње појачање из „Дунава“. Бодови се ипак пишу домаћој екипи, која је показала да приче о некаквом „бојкоту“ не пију воду и да и те како имају шта да покажу у текућем првенству. Тимок је са друге стране и поред неуспеха остао на 3. месту табеле са 20 освојених бодова. На челу је „Динамо“ са 25, само бод мање има екипа „Мораве“.

Екипи Дениса Јована ово је био трећи пораз у сезони и уз два ремија и шест победа остаје им да се надају да лидер из Врања неће у недељном окршају против Брзог Брода у гостима доћи до новог тријумфа и побећи на значајних осам бодова разлике. Дерби се у недељу 20. октобра ипак игра у Пироту, где ће домаћи Раднички дочекати другопласирану Мораву из Ћуприје, иначе најпријатније изненађење првенства.

Зајечарце наредног викенда очекује комшијски дуел и гостовање екипи Дунава у Прахову, која се такође добро котира и налази се у врху српсколигашког „Истока“ са 20 бодова и заузима 4. позицију.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.