ТИМОЧАНИН РУТИНСКИ ПРОТИВ ГОСТИЈУ ИЗ ДИМИТРОВГРАДА ЗА ДРУГУ ПОБЕДУ У СЕЗОНИ

Share

Фудбалери Тимочанина савладали су екипу „Балканског“ резултатом 4:0 (1:0) у мечу 3. кола Зоне „Исток“. Утакмица одиграна на градском стадиону у Књажевцу донела је одличну игру домаћих фудбалера који су од првог звиждука судије Анђелковића из Бора кренули на гол гостију из Димитровграда.

На први гол чекало се до 27. минута сусрета, када је мрежу Милчева погодио Виденовић за вођство Тимочанина. Било је до краја првог дела игре још солидних прилика за погодак, али је резултат остао непромењен.

У наставку слична прича. Здравковић је после корнера дуплирао предност домаћих у 55. минуту меча. На истеку једног часа игре искусни Јовановић је постигао трећи гол на мечу, док је коначан резултат поставио Петровић у 84. минуту утакмице.

Вреди истаћи и прву победу новајлије у лиги екипе Миџора, која је у Кални са 5:2 славила против Рудара из Мајданпека. Што се осталих резултата тиче, Бор је у дербију кола славио у Бољевцу против „Ртња“ резултатом 0:2 и остао на челу табеле са 9 бодова. Тимочанин је после суботњег тријумфа на 2. позицији табеле Зоне „Исток“ са 7 освојених бодова, колико има и трећепласирани „Хајдук Вељко“. Следећи ривал изабраника тренера Вукашина Томића је екипа Лужнице из Бабушнице која у Књажевцу гостује 7. септембра.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.