СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ТРАДИЦИОНАЛНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У ЗАЈЕЧАРСКОМ НАСЕЉУ КЉУЧ

Share

Шести по реду Меморијал „Јоца Михаиловић – К3“ завршен је у понедељак 1. јула у зајечарском насељу Кључ, а током две недеље трајања турнира посетиоци су имали прилику да уживају у фантастичном фудбалу на петопарцу. Све је последњег дана такмичења стало на пенал рулету који је одлучио шампиона сениорског дела турнира у Котлујевцу. 

Након регуларног дела без погодака у дуелу екипа „Ђорђевић градња“ и Ауто школа „Ракић“, срећнији и спретнији у извођењу пенала били су играчи „Ђорђевић градње“ који су стигли до тријумфа резултатом 2:0.

Шампиони су награђени чеком на 80 хиљада динара, док је пораженима припала упола мања сума. Трећепласирана екипа „Сицилијане“ награђена је са 20 хиљада динара, након још једног тријумфа извојеваног после пенала. Наиме, Сицилијана је била у заостатку добар део утакмице, али касно изједначење против Борана донело им је психолошку предност, па су гости из „града бакра“ две одлучујуће утакмице поражени после пенала, који су им донели победу у четвртфиналу.

Новчане награде добили су и кадети, где је такође било сјајних утакмица у фудбалу 4 на 4. Кафе „ДГ Улаз“ је тријумфовао и другу годину у низу и заслужио награду у износу од 25 хиљада динара. Друго место освојио је Кафе „Фреш“, док је 3. место припало екипи „Ауто школе Ракић“.

БТП „Car wash“ славио је у конкуренцији ветерана у финалу против екипе „Smiley MS“ после пенала. Треће место припало је „Политону“ након победе од 5:2 против БТП 2.

„Уградња грејања Јовић“ савладала је „Млеко и млеко“ у категорији петлића резултатом 3:2, док је 3. место освојила екипа „Stella Lux“. Најмлађа категорија млађих петлића донела је тријумф екипе „Тимокови клинци“ која је убедљиво савладала „Савине звезде“ са 4:0, док је 3. место припало екипи „Тимокове резерве“.

Проглашени су и најбољи играчи турнира у свим узрасним категоријама, па је тако та појединачна награда последњег дана такмичења отишла у руке следећих играча:

Богдан Цетински – млађи петлићи, Урош Велић – петлићи, Стефан Јеремић – кадети, Зоран Манић – ветерани и Никола Николић – сениори.

Организатори, пета Месна заједница Котлујевац и Спортски савез града Зајечара, уз подршку и покровитељство града Зајечара, потрудили су се да све протекне у најбољем реду, уз договор да сваки наредни турнир буде још бољи од претходног.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.