СЈАЈНИ ЏУДИСТИ ДОНЕЛИ ЈОШ ДВЕ МЕДАЉЕ ЗАЈЕЧАРСКОМ ШКОЛСКОМ СПОРТУ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА УЧЕНИКА

Share

Фантастичан резултат зајечарског школског спорта, чија делегација наставља да скупља одличја на 12. Олимпијским спортским играма ученика у Новом Саду, а овог пута разлоге за задовољство донели су млади џудисти. Две медаље освојене су 29. маја на највећој српској школској смотри, а зајечарски школарци су предвођени тренером Данетом Тодоровићем убрали плодове напорног рада у претходном периоду.

Матеја Влајић донео је донео је бронзану медаљу Медицинској школи у конкуренцији такмичара до 55 кг, уз подршку професорке физичког васпитања Јелене Милосављевић. Феноменалну серију резулата продужила је Зајечарка Инес Кос, која је у пратњи професора Саше Јанковића такође освојила 3. место и бронзану медаљу за Техничку школу у категорији до 52 килограма.

Мали жал остаје за одличан наступ ученика Економско-трговинске школе Угљеше Ристића, коме је за длаку измакло одличје у категорији до 66 килограма, пошто је такмичење завршио на 4. месту.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.