ОТВАРАЊЕ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3” У КОТЛУЈЕВЦУ

Share

Зајечарско насеље Кључ III у Котлујевцу поново ће као и сваког јуна у минулих пет година бити место сјајних борби на петопарцу, где ће се велики број екипа у различитим узрасним категоријама борити за вредне награде. Организатори 6. по реду традиционалног турнира, који од 2020. године има меморијални карактер и носи назив по зајечарском културно-уметничком прегаоцу и дугогодишњем раднику градских установа и центара културе Јовици Михаиловићу су Спортски савез града Зајечара и Пета месна заједница Котлујевац уз подршку и покровитељство Градске управе Зајечар.

Предвиђен је и богат наградни фонд за освајаче прва три места у свих шест узрасних категорија. За прво, друго и треће место у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

Ево и распореда утакмица првог дана турнира:

За сениоре су предвиђене вредне новчане награде, па ће тако победничка екипа понети чек на 80.000 динара, друго место доноси 40.000, док ће трећепласирани тим турнира за награду добити 20.000 динара. Све у свему, сви услови су ту за скоро две недеље одличног фудбала и права позивница за љубитеље игре на петопарцу да испуне трибине терена у зајечарском насељу Кључ.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.