НОВА МЕДАЉА ЗА ТАЛЕНТОВАНУ КИК БОКСЕРКУ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ХЕЛЕНУ ДРОБЊАКОВИЋ

Share

Хелена Дробњаковић, чланица Кик бокс клуба „Фајт тим 019“ из Зајечара освојила је бронзану медаљу у дисциплини „лоу кик“ (low kick)  на Првенству Србије у кик-боксу одржаном у Лазаревцу. Сјајна Зајечарка успела је да после злата на Државном шампионату у К-1 дисциплини и сребра у дисциплини „фул контакт“ стигне и до трећег одличја у само два месеца.

„Још један јако интересантан викенд иза нас. Хелена је заустављена у полуфиналу у категорији млађих јуниорки до 56 килограма и за “Fight Теам 019” доноси бронзану медаљу у Зајечар са Државног првенства“, истакао је за „Глас спорта“ Никола Миленковић, тренер и председник Кик бокс клуба „Фајт тим 019“.

Хелена Дробњаковић је титули из маја 2023. године у Руми у дисциплини „low kick“ (лоу кик), додала бронзу у истој дисциплини овог пута у Лазаревцу и нема сумње да је на прави начин ставила тачку на пролећни део сезоне. 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.